Skip to Main Content »

Over Ons

1961
Fietsenbroertjes.nl
is al jaren bekend onder de naam:
Van der PUTTEN Tweewielers. In groot Rotterdam rijden hele generaties klanten rond op een fiets met de bekende rood/zilveren sticker op het achterspatbord. Al in 1961 startte Wim van der Putten samen met zijn vrouw de eerste rijwielhandel aan de Adrianalaan 199 in Rotterdam-Schiebroek. 

1964
Na enkele jaren, in 1964,  kwam de volgende stap:
Samen met de zoons Wim en Ferdy, werd een moderne grote winkel geopend in de gloednieuwe woonwijk ten noorden van Rotterdam, de Prins-Alexanderpolder :
W.J. van der PUTTEN & Zonen was een feit!

2008
Het vervolg is bekend:
Door de persoonlijke aandacht en service van de familie Van der Putten ontstond er een groot vertrouwen bij de zich steeds uitbreidende klantenkring.

Van der PUTTEN Tweewielers werd de nieuwe naam op de gevel. Tot 2007 was het adres aan de Duikerstraat 1 een begrip. Vanwege de uiteindelijke sloop van het winkelcentrum werd een nieuwe locatie gezocht en gevonden: In
2008 openden de broers een nieuwe winkel aan het Jacob van Campenplein 45. Ook in de vertrouwde Prins-Alexanderpolder, slechts 500 m verwijderd van het oude adres.


Fietsenbroertjes.nl was een logische vervolgstap. Naast de bestaande winkel werd een website geopend waar tegenwoordig een groot aantal fietsen on-line te bekijken én  te bestellen zijn.

Van der Putten Tweewielers

werkplaats anno 1964

 vd Putten Jacob van Campenplein