Skip to Main Content »

Leverings voorwaarden

Onze leveringsvoorwaarden:

Van der Putten Tweewielers /Fietsenbroertjes.nl is u graag van dienst in de winkel aan het Jacob van Campenplein 45, Rotterdam, Alexanderpolder. In de winkel hebben wij een volledig ingerichte werkplaats met vakbekwaam personeel, ook is er een ruime keus aan accessoires zoals tassen, kinderzitjes en onderdelen.  Wij vinden het prettig om aan onze klanten de fiets volledig gemonteerd en afgesteld op uw maten, af te leveren, dit geeft u en ons het vertrouwen dat uw aankoop voldoet aan al uw wensen. De meeste elekrtische fietsen moeten worden aangemeld en op naam gesteld via speciale, bij ons aanwezige software. U krijgt volledig uitleg over de werking van de fiets. Wilt u uw nieuwe fiets toch via de website bestellen dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Hieronder volgen onze voorwaarden:


- Kinderfietsen kunt u alleen volledig gemonteerd afhalen in de winkel in Rotterdam. Worden dus niet op transport gezet.
- Elektrische fietsen kunnen na aankoop in de winkel, in overleg, in de regio Rotterdam worden bezorgd.

- Buiten Rotterdam, worden Elektrische fietsen i.v.m. mogelijke schade bij het vervoer, niet op transport gezet.
- Voor het transport na bestelling via de website wordt 29 euro transportkosten in rekening gebracht. Dit geldt voor geheel Nederland. Voor landen buiten Nederland (EU landen) wordt  de geldende transportprijs berekend.
- Uw fiets wordt in doos verpakt afgeleverd, volledig afgesteld, alleen het stuur moet u rechtzetten en de pedalen zelf monteren.
- De inruilkorting geldt ook bij bezorging via de transporteur, echter, uw inruilfiets mag u zelf verkopen, dus niet aan de transporteur meegeven, dat geeft nog extra voordeel voor u als klant.
- De normaal geldende garantie en service zijn ook van toepassing bij fietsen geleverd via de transporteur. Houdt u er rekening mee dat onze service alleen wordt verleend in de winkel te Rotterdam, dus niet aan huis. U kunt tijdens de openingstijden telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Wilt u de fiets naar ons opsturen, dan zijn de transportkosten voor eigen rekening.
- Uw bestelling wordt alleen in behandeling genomen na ontvangst van de betaling via IDEAL. De fiets wordt dan binnen 5 werkdagen in geheel Nederland bezorgd. U krijgt een bevestiging per mail.
- Wij leveren niet onder rembours.