Skip to Main Content »

Bedrijfsfietsenplan

Fietsplan voor bedrijven en werknemers, je regelt het eenvoudig bij Van der Putten Tweewielers.

Bent u werkgever of werknemer en heeft uw bedrijf een bedrijfsfietsplan?

Ook voor uw fiets van de zaak kunt u bij ons tercht.  Met deze regeling geniet u van belangrijk belastingvoordeel op de aanschaf van een nieuwe fiets.

Het werkt als volgt:

1.) Werknemer/medewerker bestelt de fiets bij Van der Putten. Na goedkeuring van BFP en de werkgever, ontvangen wij een orderformulier en nemen contact met u op. U kunt de fiets komen afhalen op onze vestiging, (uiteraard rijklaar gemaakt) en wij sturen de faktuur vervolgens naar BFP die de betaling met ons en uw werkgever verder afhandeld. Of:

 2.) Werknemer/medewerker bestelt de fiets bij Van der Putten. U krijgt een faktuur mee die u aan uw werkgever overhandigt. Na betaling aan ons via uw werkgever, nemen wij contact met u op en kunt u de fiets, (uiteraard rijklaar gemaakt) bij ons komen afhalen.

Wij zijn de partner in Rotterdam en omstreken voor Nationale Fiets Projecten en Bedrijfsfietsen Nederland

 Bedrijfsfietsenplan Rotterdam

Bedrijfsfietsen Nederland  Bedrijfsfietsen Nederland

 

INFORMATIE VOOR DE AANKOOP VAN FIETSEN VIA:

BEDRIJFSFIETSENPLAN

NATIONALE FIETSPROJECTEN

FISC FREE

 

Bij aanschaf van een fiets via bovengenoemde projecten dient men uit te gaan van de advies-verkoopprijs.

Kortingen zoals vermeld op prijskaarten in de winkel, op onze website of advertenties, zijn niet geldig in combinatie met een van deze projecten.

Als detailhandel moeten wij aan deze bedrijven een commissie van 15% van de verkoopprijs tot € 749,00 afstaan. Vandaar dat wij in deze gevallen geen kortingsprijs hanteren maar de advies-verkoopprijs berekenen.